Hvilken del av regjeringen svekket Konkurransetilsynet?

Hvilken del av regjeringen svekket Konkurransetilsynet?
Anonim

Svar:

Konfidensforeningene svekket regjeringens makt til å beskatte folket og regulere utenlandsk og utdanningshandel.

Forklaring:

Etter den amerikanske revolusjonen ønsket folk å prøve noe nytt - i dette tilfellet, * virkelig * nytt. Det er liksom å begynne å kjøre. Når du har fått lisensen, tester du virkelig hvor mye frihet du har. Det samme gjelder for kolonistene - de ønsket å teste sine grenser. Derfor skrev de Konfidens artikler.

Med det kommer vi til de to svakhetene: Regjeringens manglende evne til å beskatte og regulere utenlandsk og utdanningshandel.

1) Fordi regjeringen ikke kunne beskatte, hadde bare statene myndighet til å skatt og øke inntektene. Derfor måtte regjeringen spørre statene for midlene. I henhold til artikkel 8 i Konkurransetilsynet skal midlene "leveres av flere stater i forhold til verdien av alle land i hver stat." Så, som du kan se, var alt i hendene på statslovgiverne.

Også pengene som skulle bli gitt til regjeringen, ble ofte ikke engang gitt til regjeringen. Dette var en total feil i Foreningens artikler fordi hva kunne regjeringen selv gjøre uten penger for å finansiere det? Og hvilken økonomisk enhet er der hvis hver stat utgjør egne skatter? I utgangspunktet, under artiklene, var regjeringen ganske hjelpeløs og landet var definitivt ikke forent.

2) Videre hadde ikke regjeringen i henhold til Konkurransetilsynet kontroll over utenlandsk eller interstate handel overhodet. Når det er sagt, kunne regjeringen bare regulere handel med innfødte amerikanske stammer, noe som ikke er mye "makt", siden deres handel med indianerne ikke var en betydelig mengde.

Så, hvis regjeringen ikke behøvde å regulere utenlandsk og utdanningshandel, betyr det at statene gjorde det. I utgangspunktet kunne Virginia begynne å handle med England, New York kunne handle med Nederland og Pennsylvania med Spania. Regjeringen kunne ikke gjøre noe med det. Også på grunn av dette, hvis Pennsylvania, la oss si, kom inn i en konflikt med Spania, så kunne Pennsylvania (i seg selv) gå til krig med Spania. Videre, hvis Pennsylvania kom inn i et problem med New York, var det ingen "dommer" å rydde opp problemet fordi regjeringen ikke kunne gå inn.

Så disse var de to hoveddelene av regjeringen som Konfidensforeningene svekket.