Hva er fordeler og ulemper med dyrediseksjoner på skolen?

Hva er fordeler og ulemper med dyrediseksjoner på skolen?
Anonim

Svar:

Noen positive ting er at de gir en sensorisk faktor som visuell studie ikke kan gi, og at de fleste studenter ikke klager over det. Det kan imidlertid desensitere noen studenter og muligens til og med traumatisere dem.

Forklaring:

Dette innlegget dekker hva jeg skal snakke om og går over noen andre punkter, så hvis du vil sjekke det ut, vær så snill å gjøre det.

Et resultat av dyre-disseksjon er det de gir en sensorisk faktor og praktisk erfaring som mest visuell læring ikke kan. De fleste mennesker husker ting de kan røre og samhandle med. Dyredisseksjoner er et utmerket eksempel på dette, og de gir en bedre læringserfaring som kan hjelpe dem i fremtidige klasser.

I tillegg USDA er pålagt å inspisere alle biologiske forsyningsfirmaer. Sanitære og andre bekymringsspørsmål er adressert i inspeksjonene, som er vanlige og forventede av disse selskapene.

En annen positiv er det de fleste studentene har det bra med det. De er klar over kravene og klager ikke over det. I tillegg har mange klasser diskusjonsstil samtaler for å se om disseksjon passer for klassen.

La oss nå bevege oss inn i ulemperne. Den første con er at mange dyr brukes til disseksjon. For eksempel rundt 6 millioner frosker blir dissekert hvert år i USA alene. I tillegg ble det brukt 6000 hunder, 2700 katter og 7.500 sjimpanser. Dette kan desensibilisere studenter fra konseptene med dyreforsøk, da det er dyr som er født rent for eksperimentering.

Den andre ulempen er ganske åpenbar: noen barn kommer ikke til å like det og kan til og med bli traumatisert av den. Denne traumatiseringen kan forhindre visse personer i å forfølge en vitenskapsrettet karriere lenger. Disseksjon kan være nødvendig for veterinære tjenester, og disseksjoner kan ikke hjelpe med å følge den karriereveien.

En annen grunn er at det kan desensibilisere deltakerne. Handlingen med å kutte et dødt dyr kan desensibilisere dem til det punktet at de ser på å kutte inn i levende dyr som akseptabelt også. Det kan også få dem til å vise mindre omsorg for dyr, som fører til forsømmelse, misbruk og grusomhet.