Hva er underordnet klausul i følgende setning? Er det et substantiv, adjektiv eller adverbsklausul ?: Er dette boken din bestefar ga deg til bursdagen din?

Hva er underordnet klausul i følgende setning? Er det et substantiv, adjektiv eller adverbsklausul ?: Er dette boken din bestefar ga deg til bursdagen din?
Anonim

Svar:

Generelt er det en adjektivklausul som begynner med det. En underordnet klausul.

Forklaring:

Se; hvem, hvem, hvem, og hvilke disse 5 sammenhengende ordene gjør en adjektivklausul.

I tillegg disse, hvordan, hvordan, uansett hva slags sammenhengende ord gjør et substantivklausul også hvis de bærer sub + verb (minst)

Noen steder er mange grammatikere uenige om et substantivklausul og adjektivklausul med 5 sammenhengende ord. De prøver å etablere seg selv som substantivklausuler i stedet for adjektivklausul.

Som de antar at "det" er et adjektiv og resten hele klausulen er et objekt eller et komplement! Så det er substantivklausul av objekt som er modifisert av det.

Hvis du spørsmålet, er dette boken? Da adjektiv komplement eller objekt vil være - at bestefaren ga deg på bursdagen din.

Se, jeg sørger for at dette ikke er en essay måte å forstå substantivklausulen umiddelbart, da den har en liten unntaksregel, men hvis de praktiserer dem dagsdagen, vil det tydeliggjøre for dem, ikke noe kort, her.

Jeg gir deg det beste godkjente, men en essay en kilde til det her for å gå videre hvis du er en nysgjerrig elev eller glemme som vi mange ikke trenger å lære i detaljer også at jeg har sett over mine profesjonelle studenter i noen år som mange desperat trenger IELTS / TOEFL / GMAT score.