Hva er de etiske problemene med følgende? : (a) GM matvarer (b) Animal kloning

Hva er de etiske problemene med følgende? : (a) GM matvarer (b) Animal kloning
Anonim

Svar:

Folk bekymrer seg for å tukle med mat, sykdom og brudd på den naturlige ordren.

Forklaring:

Folk er bekymret for at GM-matvarer kan skape større bedre grønnsaker og frukt og tippe markedet borte fra små produsenter og produsenter, at "franken-mat" er motsatt av organisk: full av kjemikalier som kan skade deg og at "rørmat" kan inneholde alle slags vanedannende kjemikalier eller kunstig fargestoffer.Noen mennesker tror det er unaturlig eller feil å rote med planter for å få dem til å passe til estetiske behov eller for å oppfylle høye krav, og at det vil bite oss på baksiden til slutt.

Folk tror også at kloning er unaturlig. Kjøttet som produseres fra husdyr kan på en eller annen måte være defekt eller mangelfull. Bekymring er også lagt på muligheten for at klonet husdyr er umenneskelig, enten ved kopiering av levende ting, med mulighet for et deformert resultat, eller ved behandling av disse dyrene, blir deres individuelle verdi billigere av deres brukbarhet.

Begge etiske innvendinger stammer fra frykt for misbruk av teknologi, en mistillid til kildene til våre produkter, og ideen om at naturen har en riktig måte å operere på som vi går imot. Argumentene kan ikke være vitenskapelige (vi har blitt genetisk modifiserende mat i århundrer), men det er viktig å adressere og undersøke folks bekymringer likevel.