Hvorfor økte briterne skatt i de amerikanske koloniene? Hvordan reagerte kolonister?

Hvorfor økte briterne skatt i de amerikanske koloniene? Hvordan reagerte kolonister?
Anonim

Svar:

Britene reiste skatt på de amerikanske koloniene for å betale for bekostning av fransk og indisk krig.

Forklaring:

Britene følte at amerikanerne skulle betale for krigen, da britene følte at krigen hadde blitt kjempet til fordel for koloniene.

Amerikanen mente at de ikke hadde hatt stor nytte av den franske og indiske krigen. Kronen hadde tatt kontroll over Sør-Canada. De amerikanske koloniene fikk ikke lov til å ta land i Canada.

Forbudet fra 1768 forhindret kolonisten i å fortsette sin bevegelse vestover. Virginia hadde hevdet Ohio River Valley og landet rundt hva er nå Pittsburg. Daniel Boone hadde etablert et fort i Kentucky og forsvaret det til stor pris. Disse landene var nå "off limits" til koloniene.

I stedet for å komme seg til land som følge av fransk og indisk krig, hadde de amerikanske koloniene mistet land. Koloniene var ikke glade for å betale Englands pris for en krig som ikke hadde gledet seg til koloniene så mye som det hadde gledet England.

Også koloniene hadde kjempet langs britene i fransk og indisk krig. Koloniene hadde brukt menn og ressurser for å hjelpe den britiske vinne kontrollen over Canada. Så følte amerikaneren at de allerede hadde betalt sin andel av kostnaden for fransk og indisk krig.

Britene følte seg berettiget til å heve de skatter de amerikanske kolonister betalte. De amerikanske kolonistene var bittere og sint på hva de følte var helt uberettiget skatt.