Hvorfor opprettet USA velferdsprogrammer?

Hvorfor opprettet USA velferdsprogrammer?
Anonim

Svar:

De var rettet mot å lindre fattigdom

Forklaring:

I etterkant av andre verdenskrig ble statsintervensjon i økonomien trendy, den ble formidlet av keynesianismen. I USA ble det introdusert av Kennedy og hans prosjekt av "siste grense", han opprettet matfrimer, den ble fulgt av Johnsons store samfunn, som hadde et lignende mål, dvs. å bekjempe fattigdom.

Velferdsprogrammene begynte å hjelpe de som ikke kunne jobbe. Dette begynte tilbake på 1800-tallet. på statlig og lokalt nivå. Det første føderale velferdsprogrammet ble startet i 1862 for å hjelpe skadede soldater og deres familier. Målet med tidlig velferdsprogram var å hjelpe enker og foreldreløse.

De moderne velferdsprogrammene startet med FDR. KKK ga arbeid for arbeidsledige. Lov om sosial sikkerhet fra 1936 ble utformet for å skape et sikkerhetsnett for de som ikke lenger kunne jobbe på grunn av alder eller skade. Hva er nå Aid to Dependent Children Act ble vedtatt i 1939.

De tidligste velferdsprogrammene ble opprettet for å hjelpe de som var i fattigdom på grunn av funksjonsfrekvensen eller de som enker eller barn. De moderne velferdsprogrammene er utformet for å hjelpe alle som anses å være i fattigdom.

Hvilke to medisinske programmer introduserte LBJ? Hvem var de for?