Hva er tre forhold som trengs for en total solformørkelse?

Hva er tre forhold som trengs for en total solformørkelse?
Anonim

Svar:

Nødvendig: 1. Måne må være mellom jorden og solen. 2. Månens umbra skal feie din plass. 3. Breddegrad og lengdegrad på stedet skal være innenfor de passende grensene..

Forklaring:

Bandet på jordens overflate feid av månen; s umbra kan ikke eksistere. Hjertet av Umbra kan være over hodet ditt. Likevel kan det være en ringformet formørkelse under Earth-Moon-Sun-justering.

Den meget fremmende tilstanden er at Månens kryssning av ecliptikken (kalt knutepunkt), under justeringen for formørkelsen, burde være svært nær linjen i sentrene E-M-S.

Den maksimale varigheten på rekord for en total solformørkelse er omtrent er omtrent 14 '. Det favoriserte bandet er derfor kort og, selvfølgelig, smalt …

Svar:

Svar på spørringen: For det første er den første nødvendig, men ikke tilstrekkelig. Den andre utelukker ringformede formørkelser. Den tredje inneholder ringformede formørkelser.

Forklaring:

Når det er en nærliggende justering E-M-S fra sentrene, kan vertexen til den roterende månens umbra være over, på eller innenfor jorden, under den første tilstanden. Da antall forhold er forhåndsinnstilt som tre, fulgte jeg det.