Hvorfor er den amerikanske borgerkrigen den dødeligste krigen for amerikanerne?

Hvorfor er den amerikanske borgerkrigen den dødeligste krigen for amerikanerne?
Anonim

Svar:

Jeg vil si på grunn av innføringen av moderne og teknologisk avanserte våpen til en gammeldags måte å drive militære operasjoner på.

Forklaring:

Ifølge Ferid Ameur var tapene 620 000 dødsfall som:

360.000 fra nord;

260.000 fra sør;

og rundt 1.000.000 såret eller mer.

Søren mistet kun 20% av sin aktive befolkning.

Faktum er at borgerkrigen kan sees som en bro mellom Napoleonskrigen, hvor bestilte formasjoner av soldater (gå på lyden av trommer og trompeter) møttes med en lignende bestilt fiende, og Første Verdenskrig med grusene i dens grøft krigføring.

Taktikken var den napoleoniske krigen, men våpnene var langt mer dødelige.

Våpen som de nye våpen, maskinpistoler og rifler var veldig effektive mot et gammeldags formasjonsangrep eller kavaleriladning.

Storheten på slagmarken og antallet involverte soldater (3 millioner) bidro til å maksimere dødsfallet (det var enda lettere å raskt ta soldater til deres død ved hjelp av et effektivt jernbanesystem!).

Dette er bare min mening, men når det gjelder taktikk, bestilte generalerne bare angrep etter angrep på rett og slett …. tilbringe alle kuljene til fienden mot kroppene til deres soldater !!!

Du kan legge til at sanitære forhold for de sårede var i utgangspunktet farligere at våpnene selv. En såret hadde nesten ingen sjanse til å overleve, selv når den var lett skadet fordi den høye infeksjonshastigheten og septikkens konsekvenser av sårene.

Den forferdelige tingen er også at borgerkrigen er sannsynligvis den eneste amerikanske krigen hvor sivilbefolkningen var involvert i kampene (for eksempel Atlanta, for eksempel) å legge til tallet til dødsfallet.