Hva gjør genetisk modifisert mat? + Eksempel

Hva gjør genetisk modifisert mat? + Eksempel
Anonim

Svar:

Genmodifisert mat, det som kalles av noen som transgene, er matvarer som led unaturlige modifikasjoner på deres genetiske kode.

Forklaring:

Genmodifisert mat, det som kalles av noen som transgene, er matvarer som led unaturlige modifikasjoner på deres genetiske kode, f.eks. introdusere et gen som ikke eksisterte før. For eksempel kan enkelte naturlige planter, f.eks. oransje trær, er modifisert for å motstå angrepet av visse insekter. Andre forskere forsøkte å lage mat til å produsere medisiner, medisiner, for eksempel insulin.

Debatten om genmodifisert mat går langt tilbake. Siden det ble oppfattet, oppsto flere debatter. Motoren var at befolkningen i verden vokste geometrisk, mens mattilførselen vokste aritmetisk, noe som betyr at snart ville det ikke være mat for alle. Denne informasjonen ble avdekket flere ganger, noen sier at det er dårlig distribusjon, og verdens befolkning senker seg.

Noen land, som for eksempel Brasil, er forbudt, andre som Paraguay, de er tillatt; se at lovgivningen endres kontinuerlig, derfor dobbeltsjekke denne informasjonen i tilfelle behov.

Den største frykten er at genetisk modifiserte planter er sterkere enn de naturlige, og dermed en forurensning, tap av biodiversitet, kommer flere medisinske produkter fra biodiversitet. For ikke å nevne undersøkelser som peker på at likevekt blir ødelagt mellom arter.

I slekt

  • DNA består av gener eller gener består av DNA?
  • Hva er genuttrykk og DNA-replikasjon?

Se også

*Genmodifisert mat