Hva betyr denne aforismen av Emerson: "ingenting er til slutt hellig, men integriteten til ditt eget sinn"?

Hva betyr denne aforismen av Emerson: "ingenting er til slutt hellig, men integriteten til ditt eget sinn"?
Anonim

Svar:

Det er et kall å være en individualist og ikke en konformator. Det ber om at vi er selvforsynte og ikke medhengige.

Forklaring:

Noen ganger sitater er ganske selvforklarende alene. Noen ganger trenger de litt bakgrunn. Dette er en i den andre kategorien.

Ralph Waldo Emerson var en av de store tenkere i det 19. århundre og var en ledende tenker (om ikke skaperen) av en filosofi kalt transcendentalisme (det er en Wikipedia-kobling nedenfor for mer informasjon om den bevegelsen). Som Wiki-artikkelen sier det,

"En kjerne tro var i både naturens og naturens inneboende godhet. Transcendentalister trodde at samfunnet og dets institusjoner i det hele tatt ødela individets renhet, og hadde tro på at menneskene har det beste når de virkelig er" selvstendige "og selvstendige."

Dette stemmer overens med andre sitater på hans samme emne, for eksempel "Å være deg selv i en verden som hele tiden prøver å gjøre deg noe annet, er den største prestasjonen."

Sitatet ovenfor er derfor en annen i samme vene. For meg appellerer det til leseren om å trekke på virkningen av andres tenkning og å hedre din egen, for å få kontakt med det selvstendige selvstendighetens gode godhet og å ignorere massene og regjeringens og kirkens institusjoner. Det er et kall å være en individualist og ikke en konformator. Og det ber om at vi er selvforsynte og ikke medhengige.

Som med alle sitater, kan vi ta dem eller forlate dem, tro dem eller avvise dem. Det virkelige spørsmålet er - hva tar du fra det?

en.wikipedia.org/wiki/Ralph_Waldo_Emerson

en.wikipedia.org/wiki/Transcendentalism

www.brainyquote.com/quotes/authors/r/ralph_waldo_emerson.html