Hvilken nasjonal begivenhet i 1786 førte til amerikansk oppmerksomhet behovet for en sterkere stat?

Hvilken nasjonal begivenhet i 1786 førte til amerikansk oppmerksomhet behovet for en sterkere stat?
Anonim

Svar:

Shays opprør

Forklaring:

De fattige landsbøndene mistet sitt land på grunn av rettssaker. Bøndene kunne ikke betale sine gjeld på grunn av mangel på "hard valuta" og så mistet landet deres.

Bøndene ledet av Daniel Shay tok opp armer for å motsette seg domstolens handlinger. De væpnede opprørerne tvinge tvangsrettene til å nekte å tillate domstolene å møtes. Det var en legitim frykt for at opprørerne ville prøve å fange en arsenal som legger til deres arsenal.

Det var lite vanskelig valuta fordi staten ikke hadde myndighet til å skrive ut eller mynte penger.

Også staten hadde ikke penger eller myndighet til å ha en stående hær, men måtte stole på staternes militser. I mass., Da militsen ble kalt ut for å undertrykke Shays opprør, nektet militsen å handle mot opprørerne.

Shays opprør skremte nasjonen. Konfidensforbundet opprettet en svak statlig myndighet som ikke klarte å effektivt med opprøret. Frykten var opprør, slik at disse ville spre seg og ødelegge den nye nasjonen.

Shay's Rebellion skapte ønsket om en sterkere sentral eller føderal regjering.

Svar:

Shays opprørelse førte til amerikansk oppmerksomhet behovet for en sterkere statsregering.

Forklaring:

Under Forbundsbestemmelsene var det en enorm mengde statskraft, men likevel svært liten føderal eller nasjonal styrke. Shay's Rebellion (oppkalt etter deres leder Daniel Shays of Massachusetts) ble navnet gitt til gruppen av opprør som fant sted fra 1786 til 1787. Amerikanske bønder var imot sate og lokal håndhevelse av skattemyndighetene og dommene de mottok for deres gjeld.

(Shays opprør)

Ting som er vesentlig om Shays opprør, var at det viste for alle hvor svake og hvor lite kraft den føderale regjeringen hadde fordi det tok dem om ett år

å stoppe opprøret. Dette var et alvorlig problem fordi det ville ta mye tid for regjeringen å stoppe problemer. (Tenk deg at det tar over et år eller to for å stoppe folk som ryser ved rådhuset. Det var så ille det var.)

Etter Shays opprør så folk at det var på tide å gi den føderale regjeringen litt mer makt og å skape et system med "sjekker og balanser" mellom krefter. Ved å utarbeide konstitusjonen i 1787 og ratifisere den i juni 1788 ble det dannet et mer stabilt og mer sentralisert regjeringssystem som fremdeles står i dag.

Håper dette hjelper!