Hvorfor vinner amerikanerne revolusjonskriget?

Hvorfor vinner amerikanerne revolusjonskriget?
Anonim

Svar:

Hjemmemarked fordel!

Forklaring:

Det må huskes at enhver militær kraft er en forlengelse av et politisk system. Dette har alltid vært sant. Det betyr at når et land går i krig, kommer alle avgjørelser om krigens oppførsel fra det krigende lands politikere. I tilfelle av den amerikanske revolusjonen var de britiske hærens politikere en måned unna. Det som betyr er: Ved avslutningen av kampene i Lexington og Concord tok det to uker for nyheten om disse kampene for å komme tilbake til London og ytterligere to uker for ordre fra Kongen og parlamentet for å komme tilbake til de britiske generaler. Det demonstrerer problemet britene hadde med logistikk fra begynnelsen.

Antallet britiske tropper i Amerika stiger ikke en stund etter revolusjonens begynnelse. I motsetning til i dag, kan imidlertid tiden mellom en kamp og den neste vanligvis regnes i uker, og noen ganger måneder. Det fungerte selvsagt til britiske favør.

Hele revolusjonen ble imidlertid kjempet på amerikansk jord, og det er dette faktum at min quip "hjemmefeltfordel" kommer fra. De amerikanske soldatene, til og med så dårlig trente og utrustede som de var, sloss for og på sitt eget land. Det betydde at amerikanerne hadde den logistiske fordelen. De nye landet bedre enn britene, de kunne kalle opp flere tropper på en dags varsel, husk at det ville ta briterne minst 4 uker fra å be om ekstra tropper for å faktisk få dem.

Men en del av problemet var metoden som briterne brukte til å kjempe mot slag, noe de ikke forandret seg før etter krigen i 1812. Britene hadde alltid kjempet motstanderne i åpne felt mens de møtte hverandre. Amerikanerne, derimot, fra begynnelsen, ofte engasjert i en form for gerillakrig. Det vil si at de ville kjempe kort på et sted før de skulle falle tilbake til en annen og kjempe igjen, og vanligvis uten syn av de britiske troppene. Britiske offiserer bemerket dette som en "barbarisk" form for krigføring som de åpenbart fordømte. De trofast trodde helt til slutten av fiendtligheter i 1783 at de til slutt ville vinne ved hjelp av deres metoder.

Et godt eksempel på den amerikanske bruken av guerilla krigføring skjedde i slaget ved Bunker Hill. Amerikanerne kjempet fra den høye bakken og så ned på den fremrykkende britiske. Etter tre anklager oppnådde britene endelig bare den høye bakken for å finne amerikanerne hadde trukket tilbake til neste bakke, som egentlig var Bunker Hill, den første bakken som Breed's Hill. Amerikanerne fortsatte kampen fra deres, men da de løp ut av ammunisjon, hentet de rett og slett og dro kampen. Britiske til amerikanske dødsfall løp 10 - 1 til fordel for amerikanerne. Krenkelseskriget hadde begynt.

Denne typen kampene fortsatte, for det meste, gjennom krigen og dømt briterne til å beseire.