Hva er noen ulemper med energieffektivitet?

Hva er noen ulemper med energieffektivitet?
Anonim

Svar:

For det meste på forhåndskostnaden for å gjøre endringer i energieffektiviteten. Sykehus er også mulig.

Forklaring:

Den vanligste hindringen for energieffektiviseringstiltak for å komme over er kostnadene ved å implementere en ny, mer effektiv teknologi. For eksempel, si at du vil endre dine gamle glødelamper (som kan koste rundt $ 1) til energieffektive LED-lamper (som kan være rundt $ 10), betyr at du må komme opp med $ 9 ekstra dollar (tallene er bare omtrentlige). Du sparer imidlertid energikostnadene på lang sikt, og dette kalles "Payback" -perioden. Dette betyr at du har betalt tilbake dette innledende ekstrabeløpet, og fra da av er det alle besparelser.

I større målestokk, hvis du er arkitekt og designer en høy effektivitetsbygging, kan det igjen koste $ 50 millioner å bygge en standardbygning og $ 100 millioner for å bygge en høy effektivitetsbygging. Igjen må du gjøre en "payback" beregning for å se hvor lenge denne ekstra investeringen vil ta før alle besparelser. De fleste utviklere liker ikke paybackperioder som er over 2-3 år.

En annen ulempe, som var vanlig i løpet av 80-tallet, men ikke så mye nå, er at noen hus ble bygget så energieffektivt at de reduserte den naturlige luftcirkulasjonen og folk ble syk av dårlig luftkvalitet. I hvert fall i Nord-Amerika har dette problemet nå blitt løst.