Hva er noen eksempler på lignende egenskaper mellom levende og ikke-levende ting?

Hva er noen eksempler på lignende egenskaper mellom levende og ikke-levende ting?
Anonim

Svar:

Levende vesener og ikke-levende ting følger begge de fysiske og kjemiske generelle prinsippene, som de termodynamiske lovene, og de utgjøres både av atomer og molekyler, grunnlaget for den naturlige organisasjonen av alt kjent materie på jorden.

Forklaring:

Besto hovedsakelig på karbon (# C #), Hydrogen (# H #), Oksygen (# O #), Nitrogen (# N #), Svovel (# S #), Klorid (# Cl #) og noen metaller som kalium (# K #), Natrium (# Na #), Jern (# Fe #), Kalsium (# Ca #), Magnesium (# Mg #) og mange andre (som løste mineraler og biokjemiske koadjuvanter eller bestanddeler av noen organiske proteiner og enzymer) levende vesener er organiserte systemer basert på den samme typen materie som hovedsakelig består av både levende og ikke-levende vesener.

Med unntak av andelen eller generell organisasjon, får de levende vesener fra det abiotiske miljøet #alle# ressursene de trenger for å vokse og reprodusere. Derfor blir de begge underlagt de samme termodynamiske lover, inkludert frigjøring og absorpsjon av energi som varme, organisering av molekyler med tanke på entropi og energisk effektivitet og tap, etc.

Hovedforskjellen er at "språket" i denne organisasjonen er langt mer komplekst og basert på den genetiske koden (DNA, RNA og proteiner), men de er relatert til de samme fysiske og kjemiske prosessene, det er veldig grunnleggende naturprinsipper.