Hva er noen sitater fra "De fem menneskene du møter i himmelen" om død, levende og fred?

Hva er noen sitater fra "De fem menneskene du møter i himmelen" om død, levende og fred?
Anonim

Svar:

Noen citater fra "De fem menneskene du møter i himmelen" av Mitch Albom på død, levende og fred.

Forklaring:

Om død:

  1. "Det er fordi menneskets ånd vet, dypt ned, at alle liv krysser. Den døden tar ikke bare noen, det savner noen andre, og i den lille avstanden mellom å bli tatt og bli savnet, blir livene forandret."

  2. "Rettferdighet," sa han, "styrer ikke liv og død. Hvis det gjorde, ville ingen god person aldri dø ung."

  3. "Alle endinger er også begynnelser. Vi vet det ikke på den tiden."

Om å leve:

  1. "Mot er forvirret med å plukke opp armer og feighet er forvirret med å legge dem ned."

  2. "Foreldre la sjelden slippe barna sine, så barna slipper dem. De går videre. De beveger seg bort. Momentene som pleide å definere dem - en mors godkjennelse, en fars nikk - dekkes av øyeblikk av sine egne prestasjoner. Det er ikke før mye senere, ettersom huden saks og hjertet svekkes, at barn forstår; deres historier og alle deres prestasjoner sitter på toppen av sine mors og fedres historier, steiner på steiner under vannene i deres liv."

  3. "Lær dette fra meg. Å holde sinne er en gift. Det spiser deg fra innsiden. Vi tror at hat er et våpen som angriper personen som har skadet oss. Men hat er et buet blad. Og den skaden vi gjør, gjør vi for oss selv."

Om fred:

  1. "Du har fred," sa den gamle kvinnen, "når du gjør det med deg selv."

  2. "Det er fem mennesker du møter i himmelen. Hver av oss var i livet ditt av en grunn. Du har kanskje ikke kjent årsaken på det tidspunktet, og det er det himmelen er for. For å forstå livet ditt på jorden. Dette er den største gaven som Gud kan gi deg: å forstå hva som skjedde i livet ditt. For å få det forklart. Det er den freden du har søkt etter."

  3. "Det er fordi ingen er født av sinne. Og når vi dør, er sjelen frigjort fra den. Men nå, for å kunne fortsette, må du forstå hvorfor du følte det du gjorde, og hvorfor du ikke lenger føler det."