Hva er antisosial personlighetsforstyrrelse? + Eksempel

Hva er antisosial personlighetsforstyrrelse? + Eksempel
Anonim

Svar:

Antisosiale personlighetsforstyrrelser er lidelse preget av en persons vanvittige mangel på hilsen om hva som er galt og greit.

Forklaring:

Antisosial personlighetsforstyrrelse er en type kronisk mental tilstand hvor en persons tankegang, oppfattelse av situasjoner og forhold til andre er dysfunksjonelle - og destruktiv. Personer med antisosial personlighetsforstyrrelse har vanligvis ingen hensyn til rett og galt og ignorerer ofte andres rettigheter, ønsker og følelser.

Disse menneskene, har en tendens til å skade, forårsaker smerte eller til og med myrde mennesker, for deres egoistiske tilfredshet. Deres primære hensikt er deres psykopatologi. I motsetning til de typiske kriminelle har kriminelle grunner og hensikt å gjøre noe, og de drives av grunnleggende motivasjoner som sjalusi, misunnelse, sinne eller lidenskap. Passion for eksempel: "En far stjeler for sitt syke barn" De fleste kriminelle liker ikke hva de gjør.

I tilfelle av personer som har antisosial personlighetsforstyrrelse, gjør de ting for spill eller nytelse. Manipulere folk som sjakkstykker. Drep og jakte folk som dyr. Torturere dem som leker og leker.