Hvilken mekanisme kan forklare livets mangfold?

Hvilken mekanisme kan forklare livets mangfold?
Anonim

Svar:

Spesiering, overlevelse av de fitteste (evolusjon), miljø (jeg har ikke bestilt dette). Det er mange mekanismer, men jeg vil si at disse er noen av de viktigste drivfaktorene i det som har produsert de forskjellige artene som finnes på planeten.

Forklaring:

* Merk, jeg vil gjennom dette referere til "Darwin Finch" for å bruke som et eksempel på hvordan mangfoldig liv kan få fra din premiss i ditt spørsmål = 'mangfold av livet'.

Når vi definerer "overlevelse av de fitteste" (eller evolusjon) er det som står på tinnet, den beste organismen som er mer egnet til å være i miljøet, finner den i, vil overleve.

'Spesiering' defineres som dannelsen av ulike organismer via 'overlevelse av de fitteste', som en gang var i stand til å krysse og nå er for forskjellige til, vil jeg forklare dette mer i min Darwin Finch eksempel.

'Miljø', av miljø og alt om det, fra de andre organismer der til klimaet.

Nå for å vise hvorfor disse 3 er mest viktige via Darwin Finch.

Darwin Finch er en fugl som er "innfødt" til Galapagos-øyene, de antas å ha kommet dit for et par tusen år siden, etter at deres flokk ble blåst av sin vandringskurs ved en storm og til Galapagos.

Denne flokken ble skilt over disse forskjellige øyene, og de fant seg i mange forskjellige slags miljøer med varierende matkilder, f.eks. insekter, nøtter, frukt.

De i flokken som hadde de bedre nakkegenskapene til å spise den øya viktigste matkilden, enten det var frukt eller nøtter, ville overleve bedre (på grunn av å være fitter for det miljøet) enn de som ikke hadde de ønskede øyeegenskapene, og sistnevnte ville til slutt dø ut eller deres egenskaper forsvinner når de avles.

Over tid ville disse fuglene krysse mer og mer på deres øyer til arts ville oppstå, på grunn av de fysiske barrierer av sjø mellom disse øyene, og mange er veldig genetisk forskjellige fra deres forfedre.

Disse finchene var avgjørende for Darwins evige teori om overlevelse av de fitteste (evolusjonen), som førte til dette varierte utvalg av fugler i et relativt lite område (8.010 km²), Jeg håper du kan se hvorfor og hvordan dette er replikert annet hvor (f.eks. Røde ekorre i Storbritannia uten poxresistens, Grå ekorn i Amerika med poxresistens). Hvis organismens egenskaper er gode, vil det overleve bedre enn det er motparter.

Håper dette hjelper.

-Charlie