Hva er anti-sosial adferd? + Eksempel

Hva er anti-sosial adferd? + Eksempel
Anonim

Svar:

Eventuell oppførsel som er i strid med samfunnets aksepterte normer.

Forklaring:

Det er veldig viktig å erkjenne at antisosial oppførsel er avhengig av den lokale kulturen.Utover det er atferd som forstyrrer sivilstrømmen av samspillet mellom samfunnet - derved forstyrrer samfunnet - "anti-sosialt". Dette er basert på forutsetningen om at "samfunnet" krever fredelige, ikke-skadelige samspill mellom dets medlemmer. Eventuell aktivitet som ikke samsvarer med den generelle definisjonen, kan betraktes som anti-sosial.

Dette inkluderer også individuelle isolasjonsmekanismer. Selv om de ikke har negativ innvirkning på samfunnet som helhet, nekter de innlemmelsen av individet i samfunnet, selv om selvpålagt. Som et eksempel er både selvmord og mord (ekstrem) anti-sosial atferd.

På samme måte er å være en tilbøyelighet for å unngå sosial samhandling, anti-sosial oppførsel, som å være ekstremt uhøflig i det offentlige for å oppnå et lignende resultat. I begge eksemplene internaliseres en ekstrem, og den andre er eksternalisert.

opptrer på en måte som har "forårsaket eller var sannsynlig å forårsake trakassering, alarm eller nød til en eller flere personer ikke av samme husholdning.