Hva er forskjellen mellom en anti-inflammatorisk og en antibakteriell egenskap?

Hva er forskjellen mellom en anti-inflammatorisk og en antibakteriell egenskap?
Anonim

Svar:

Antiinflammatoriske egenskaper avgjør inflammerte områder, mens antibakterielle bakterier slår av. Inflammerte områder er respons på skade, mens bakterier forårsaker skade.

Forklaring:

Antiinflammatoriske legemidler er de som avgjør en betennelse, som er et område med rødt, hevet, utslett, ofte sårt vev. En betennelse er faktisk kroppen som prøver å helbrede et område ved å betjene vevet rundt det for å beskytte det, så du bør være ganske sikker på at en bestemt betennelse gjør mer skade enn bra før du tar antiinflammatorisk medisin.

Antibakterielle legemidler er de som spesifikt retter seg mot bakterielle patogener. Antibiotika er antibakterielle og virker ved å bryte ned cellemembranen og effektivt spre bakteriene. Ingen ekte struktur eller beskyttelse dør bakterien veldig raskt.

Betennelse er ikke den samme som infeksjon. Infeksjon kan forårsake betennelse, men de er ikke synonymt i noen grad. Antibakterielle legemidler kan redusere betennelse ved å ødelegge patogenet og derfor behovet for betennelse, men infeksjoner er ikke nødvendigvis ledsaget av betennelse.