Hva er noen løsninger for å hjelpe med forurensning?

Hva er noen løsninger for å hjelpe med forurensning?
Anonim

Svar:

Det finnes mange løsninger som kan hjelpe til med å redusere eller forvalte forurensning avhengig av forurensningstypen og ressursene til de som "hjelper" med forurensning.

Forklaring:

Vi har skapt utallige forurensninger som skader oss selv og på planeten. Løsninger som reduserer eller styrer forurensning er avhengig av selve forurensningen og ressursene til de som "hjelper" med forurensning.

Eksempler på store løsninger for hovedforurensningstypene er nedenfor, men virkningen av andre former for forurensning, som for eksempel støy, termisk og lysforurensning, bør ikke ignoreres. Småskala løsninger, som for eksempel samfunnsgenvinningsprogrammer, lokale strandopprydding og bilpooling, hjelper også, slik som individuelle handlinger som å kjøpe lokalt, bruke gjenbrukbare poser, handle på butikkbutikker og så videre.

Luftforurensing:

For å redusere mengden forurensning, investerer Kina i fornybar energi (se her).

Byen Detroit, Michigan, skaper flere grønne områder for å buffere boligområder fra forurensningskilder og forbedre luftkvaliteten (se her).

Luftrensingssystemer bekjemper forurensning, og et nytt filter som er basert på soya ble nylig opprettet for å fange karbonmonoksid, formaldehyd og andre farlige kjemikalier (se her).

Det ser ut til at mange selskaper i USA håndterer luftforurensning ved å gjøre det til andres problem, å lokalisere sine kraftverk og fabrikker, slik at forurensninger vil spre seg til andre stater når det er mulig (se her).

Vannforurensning:

I mange land, inkludert USA, kan produkter som inneholder plastikmikroper kanskje ikke selges for å redusere mengden mikroplast i hav og vannveier (se her).

Lover og forskrifter som begrenser mengden jordbruksforurensning (nitrogen og fosfor) av vannveier gjør det ved å begrense når gjødsel kan påføres, noe som krever jordprøving, som gir en avstand mellom gjødselsapplikasjon og vannveier og grunnvannskilder, og pålegger straffer når lover brytes (se her).

En nitten år gammel utviklet teknologi som renser plast fra havet (se her).

Land forurensning:

Som nevnt under vannforurensning, reduserer forskriften på landbruksgjødsel, plantevernmidler og andre problematiske kjemikalier som beskytter vannveier også mengden av disse kjemikaliene lekker ut i og dermed forurensende jord.

Londons olympiske park ble behandlet for jordforurensning ved hjelp av bioremediering, hvor mikrober bionedbrytte kjemikalier naturlig (se her).

Gjenvinningsavfall er en relativt kjent metode for å redusere forurensning, men det er fortsatt effektivt, systemer har ikke blitt implementert overalt, og enkelte gjenstander (batterier, elektronikk) kan fortsatt være vanskelig å resirkulere. Rwanda annonserte nylig at det åpner et E-avfall resirkuleringsselskap (se her).

Riktig avfallshåndteringsanlegg reduserer også avfall og forurensning. For eksempel forvandlet et skikkelig søppelanlegg denne byen på Filippinene (se her).

I noen tilfeller kan det være mulig og logisk å redusere mengden av forurensning. For eksempel kan en by sette forbud mot bruk av farlige insektmidler og herbicider innenfor en viss avstand fra elvområder og våtmarker, og tvinge forbrukerne til å velge andre, antagelig mer miljøvennlige alternativer. Dette vil redusere mengden farlige kjemikalier som brukes på plener, avlinger, hager, osv. Som vil redusere mengden av disse miljøskadelige kjemikaliene forurensende elver, innsjøer, sumper og så videre.

I andre tilfeller kan det ikke være mulig å redusere mengden forurensning med dagens teknologi eller finansiering og forurensing kan være målet. For eksempel kan et fellesskap ønsker å redusere mengden plast som vasker opp på stranden, men det fellesskapet ikke kontrollerer internasjonale fraktforskrifter og avfallshåndteringslover i andre land. Organisering av vanlige strandopprydding hvor materialene samles, sorteres og resirkuleres, kan være et mer gjennomførbart alternativ.