Hva er bevis for klimaendringer? Kan du gi meg ressursene der du får informasjonen din?

Hva er bevis for klimaendringer? Kan du gi meg ressursene der du får informasjonen din?
Anonim

Svar:

Den globale gjennomsnittstemperaturen.

Forklaring:

NOAA, den nasjonale oceaniske og atmosfæriske administrasjonen, gjør mange forskjellige studier og samler store mengder data. De legger ut alle slags forskjellige rapporter, men den ene rapporterer at summen alt sammen er

Denne siste rapporten, for 2015, forklarer hvordan 2015 endte med å være det varmeste året på rekord (siden 1880). Det går også på å illustrere at de varmeste 15 årene har skjedd siden 1998. Faktisk de siste 3 årene hvor det varmeste, nest varmeste og fjerde varmeste året på rekord.

Tingen å huske på dette er at dette ikke er en partisk organisasjon. Det er ingen fordel for NOAA om global oppvarming er ekte eller ikke (budsjettet er ikke gjennomført på begge måter). Faktisk med visse presidenter ville man tro at det ville være i NOAAs interesse for å motbevise global oppvarming (George Bush Jr. ville sikkert nekte det).

Flere organisasjoner har observert de samme trendene i stigende temperaturer:

Balansen mellom solen og jorden må opprettholdes for at temperaturen skal forbli den samme.

Diagrammet ovenfor viser hvordan mengden av innkommende stråling ender med lik mengden av utgående stråling fra jorden. Hvis du ser nær midten vil du se 15% absorpsjon av drivhusgasser. Problemet er at hvis mengden klimagasser øker enn den 15 vil gå opp til 16% da er vi ikke i balanse lenger. Av energien som jorden mottok, var det bare 99% av det som ville stråle tilbake i rommet. Hvis det skjedde, ville jordoverflaten måtte varme opp for å utstråle mer energi for å balansere det igjen.

Hvis du aksepterer det faktum at vi må være i balanse med solen (ingen argumenterer for dette), og aksepterer at drivhuseffekten er en del av denne balansen (ingen argumenterer for dette), må du akseptere at økende mengde drivhus gasser må øke temperaturen.