Hvilken informasjon mangler i stor grad det som forhindrer en teoris solidifisering som forklarer opprinnelsen til celler som ligner de som eksisterer i dag?

Hvilken informasjon mangler i stor grad det som forhindrer en teoris solidifisering som forklarer opprinnelsen til celler som ligner de som eksisterer i dag?
Anonim

Svar:

Opprinnelsen til informasjon

Forklaring:

Celler som eksisterer i dag inneholder mye kompleks og spesifisert informasjon. Denne informasjonen brukes til å bygge proteiner, enzymer og membraner som er nødvendige for livet.

Shannons lover om informasjon utviklet i løpet av 1940-tallet tyder tydelig på at lovene om entropi gjelder informasjon. Problemet i enhver informasjonsoverføring er at den komplekse og spesifiserte informasjonen i systemet har en tendens til å degenerere. Støy eller ikke spesifisert informasjon øker.

Teorier spekulerer på at levende organismer gjennom naturlig utvalg kan overvinne tendensen til at informasjon blir tapt. organismen med den beste informasjonen vil overleve og forbi informasjonen til sine avkom. Organer med mutasjoner som har manglende eller skadet informasjon, vil bli utryddet.

Problemet er hvordan ble informasjonen til stede og opprettholdt (enda bedre) før et selvreplikerende system eksisterte.

Naturlig utvelgelse kan ikke fungere før det er selvreplikerende organismer å velge mellom.

Flere teorier har blitt presentert, DNA først, proteiner først, RNA først, leirekrystaller og til og med liv fra verdensrommet. Ingen av disse teoriene har vært i stand til å forklare hvordan naturlig årsak og tilfeldige ulykker kunne ha skapt den komplekse og spesifiserte informasjonen som trengs for livet til å begynne.