Hva er vanlige feil studentene gjør med ervervet immunitet?

Hva er vanlige feil studentene gjør med ervervet immunitet?
Anonim

Lymfesystemet fordeler hele kroppen ved å opprettholde væskebalanse og fremme frihet fra sykdom.

Det er også en del av kardiovaskulærsystemet. Blodkomponentene inneholder det som kalles dannede elementer som er hvite blodlegemer (WBC) og røde blodlegemer (RBC) og fragmenter som kalles blodplater.

WBC er vanligvis overordnet av RBC med et forhold på 1000: 1.

WBC er ansvarlig for å forsvare kroppen mot infeksjon, fremmede celler eller toksiner, og for å hjelpe til med opprydding og reparasjon av skadede vev.

De aller fleste er nøytrofiler, som oppsluker bakterier og lymfocytter, som er ansvarlige for de spesifikke forsvarene av immunresponsen.

Vi er noen ganger født med immuniteter som kalles innate immuniteter, ellers må vi lage en "bank full" av oss selv over vår levetid. Disse sistnevnte kalles kjøpte immuniteter.

Hver gang du blir kaldt, vil du kjempe den og holde minnet om det i "banken". Senere, når du kjører over dette viruset igjen, kan du ringe på det. Du tror at du kommer ned med noe, men det tar litt tid å starte antistoffene igjen.

Det samme skjer med hver eneste kulde du kommer over (hundrevis) og med annen sykdom du har hatt eller hvis du har blitt vaksinert for slik som MMR eller polio.

hvordan antistoffer angrep